شکر پاره | ... |
شکر پاره
مواد لازم:
آرد: 2 لیوان
تخممرغ: یک عدد
پودر قند: 6 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
کره: 100 گرم
زرده تخممرغ: برای روی شیرینی یک عدد
زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری
شهد آماده شده: یک لیوان
طرز تهیه شکر پاره :
برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آبلیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود. آرد، بکینگ پودر و پودر قند را باهم چند بار الک کنید. زعفران آب کرده و تخممرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شوند و خمیری لطیف حاصل شود. در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم سانتی باز کنید. بعد با قالبهای کوچک، مخصوص شیرینی عید خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای 160 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار دهید. روی آنها را زرده تخممرغ بمالید و بگذارید طلایی شود. شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کمکم روی آنها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود. با چای یا شیر داغ و این شیرینی ساده از دوستان در ایام عید پذیرایی کنید.
منبع: جام جم آنلاین
به سایت ما یه سر بیا ??
[پنجشنبه 1399-04-19] [ 11:18:00 ق.ظ ]
|