بوم رنگ
علاقمندی های ترمه





اردیبهشت 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        



من ترمه هستم؛ یه خونه کوچلو تو کوثربلاگ درست کردم امید وارم برای کوثر بلاگی های عزیز همسایه خوبی باشم ...

جستجو




قوانین ساده برای زنده نگه داشتن گیاهان در خانه ...

هیچ جادویی برای مراقبت صحیح از گیاهان خانگی وجود ندارد، تنها کافی است چند قانون ساده را رعایت کنید.

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، خانه بدون گیاه را تصور کنید، سرد و کم انرژی حالا گیاهان را در گوشه کنار آن بچینید، تفاوت را می‌توان حس کرد.

مطالعات نشان داده است وجود گل و گیاه در محیط زندگی، بهره‌وری را بالا می‌برد و استرس و فشار را در افراد کاهش می‌دهد.

پس پیشنهاد می‌کنیم به خاطر نگرانی از چگونگی نگهداری از گیاهان، خود را از این نعمت زیبا بی‌نصیب نکنید، فقط چند اصل ساده را بیاموزید.

۱- پک وسایل کاشت خود را آماده کنید
اگر نگران آلوده شدن دست‌ها، گیر کردن خاک میان انگشتان و زیر ناخن‌هایتان هستید، یک جفت دستکش زیبا تهیه کنید که محکم و راحت باشد.

ابزاری که به آن نیاز دارید یک قیچی تیز باغبانی است تا بتوانید برای پیرایش ریشه و هرس از آن استفاده کنید. قیچی را بعد از استفاده تمیز و خشک کنید تا خیلی زود کند یا خراب نشود.

برای اسپری کردن آب بر روی گیاهان نیاز به یک قوطی اسپری آب دارید. می‌توانید به جای خرید آن، از ظرف اسپری دور ریختنی مانند شیشه پاک کن استفاده کنید. حتما به خاطر داشته باشید که قبل از مصرف، آن را به خوبی بشویید.

به یک پیمانه یا وسیله برای افزودن خاک به گلدان‌ها نیز احتیاج دارید. این هم می‌تواند یکی از وسایل دورریختنی خانه شما باشد.

ادامه در سایت جام جم آنلاین

منبع: جام جم آنلاین

 

 

موضوعات: عمومی, خوراک رسانه ای, راه کار, سلامتی, سواد رسانه ای  لینک ثابت
[چهارشنبه 1399-04-04] [ 11:41:00 ب.ظ ]

دعایمان کن ...

?یقیا از کسی غیر از تو کاری برنمی آید ?

?شبیه مادرت همسایه هایت را دعایی کن?

 

موضوعات: عمومی, یافاطمه, دلنوشته, کرونا, سلامتی  لینک ثابت
[چهارشنبه 1398-12-07] [ 03:05:00 ب.ظ ]

مزاج چیست؟ ...

اکنون باید به این سوال به صورت تخصصی تر و با دقت بیشتری پاسخ داد،

که به راستی مزاج چیست؟

برای بررسی این سوال بسیار مهم باید مقدمه ای را در رابطه با اخلاط سازده بدن انسان مطالعه کنیم:

اخلاط مواد سازنده بدن انسان و حیوان

ادامه …..

✅ در سایت راه کار

موضوعات: عمومی, راه کار, سلامتی  لینک ثابت
 [ 02:13:00 ب.ظ ]

خواص و طرز تهیه سمنو ...

مواد اصلی تشکیل دهنده سمنو جوانه گندم است.

از مهم ترین فواید سمنو میتوان به ویتامین ها و آنتی اکسیدان هااشاره کرد که سمنو را به یکی از پر خاصیت ترین موادغذایی تبدیل نموده است.

از دیگر فواید سمنو میتوان به داشتن پتاسیم، کلسیم، آهن، پروتئین، کربوهیدرات، روی، مس، سلنیوم و… اشاره کرد که از موادی هستند که در سمنو وجود دارند و هر کدام از این مواد به خودی خود از موثر ترین مواد روی بدن انسان هستند.

همانطور که گفته شد این ماده غذایی بر پایه گندم کامل درست شده است و مقدار زیادی فیبر و ویتامین های گروه B در آن موجود است.

حالا این مواد همگی در این غذای مغذی دور هم جمع شدند تا سمنو که یکی از سین های هفتسین نوروزی ایرانیان هست را علاوه بر لذیذ و زیبا بودنش ، آنرا بسیار اثر بخش کند.

سمنو بسیار انرژی زا هست ، به ویژه برای ورزشکاران ، از جمله ورزشکاران پرورش اندام ،  هر ۱۰۰ گرم از سمنو دارای ۳۰۰ گرم کالری و شش دهم گرم پروتئین و ۵۲ گرم کربوهیدرات است که این واقعا فوق العاده است.

لازم به ذکر است که سمنو دارای طبع گرم است.

ویتامین های موجود در سمنو

ویتامین E، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B و ویتامین A در سمنو موجود است که باعث شده این غذا یا دسر نوروزی اثر زیادی در جوان ماندن ظاهر و قسمت های مختلف صورت و بدن داشته باشد.

در این جا به چندی از خواص سمنو می پردازیم:

تقویت استخوان ها:
استفاده از این مواد انرژی زا و مقوی باعث تقویت تمامی قسمت های بدن بویژه استخوان ها میشود و این امر به دلیل وجود کلسیم و پتاسیم بسیار زیادی هست که در این ماده غذایی موجود است ، و بالطبع مواد نام برده در این ماده غذایی باعث جلو گیری از پوکی اسخوان میشود.

با وجود این ویژگی مهم در سمنو پیشنهاد میشود تا افراد پا به سن گذاشته که در معرض پوکی استخوان قرار دارند با مصرف به اندازه سمنو پیشگیری از این بیماری کنند.

از دیگر خواص درمانی سمنو میتوان به جلوگیری از سوءهاضمه ، نازایی ، سنگ کیسه صفرا ، کندی ضربان قلب ، ریزش مو و…. نام برد.

تهیه سمنو، سین خوش عطروبوی سفره نوروز:
پیشنهاد میکنم برای تهیه سمنو ابتدا برای اطلاع از فواید و خاصیت های بسیار زیاد این دسر مغزی به صفحه فواید سمنو سری بزنید.

برای تهیه سمنو گندمی انتخاب شود که قابلیت سبز شدن داشته باشد.
گندم خوب پاک شود.
با آب سرد شسته شود.
داخل آب سرد قرار گیرند به صورتی که تا دو انگشت روی گندم ها آب باشد.
در ادامه تهیه سمنو ، گندم باید یک یا دو روز در آب باشد (بستگی به جنس گندم دارد)
د رطول این مدت باید ۲ یا ۳ بار آب گندم ها عوض شود
بعد از مدتی (۲۴ ساعت) حدودا می بینید که سر گندم ها سفید شده
آب کش کردن با آب سرد
آنها را درون یک پارچه نمناک قرار میدهیم به صورتی که روی آنها هم پوشیده باشد
صبر میکنیم تا جوانه بزنند در این مدت باید پارچه در همه ساعات نمناک باشد.

بعد از جوانه زدن ، آنها را روی سینی می گذاریم و روی آنها را با پارچه مرطوب می پوشانیم
در این مرحله از تهیه سمنو بعد از گذشت حدودا دو روز گندم های جوانه زده ریشه میکنند
(نکته: رنگ سبز گندم ها که جوانه زده است باید سبز روشن باشد اگر مدت زمان این مرحله طولانی شود و رنگ سبر تبدیل به تیره شود سمنوی ما تلخ میشود.)

ریشه گندم ها را بسیار آرام از گندم ها جدا میکنیم
گندم ها را له میکنیم، با کوبیدن یا چرخ گوشت یا …
آن ها را داخل یک پارچه میریزیم و محکم فشار میدهیم تا شیره گندم ها کملا گرفته شود
تف*اله های بدست آمده را با کمی آب مخلوط میکنیم و دوباره آن را له میکنیم و دوباره شیره آن را میگیریم
عصاره گندم به دست آمده را با آرد مخلوط میکنیم
مخلوط آرد و عصاره گندم را داخل قابلمه ریخته و روی شعله گذاشته و آن را می پزیم
بعد از ۳۰ یا ۴۰ دقیقه سمنو جوش می آید
(نکته: برای تهیه سمنو ، دیگ را خیلی در این مدت باید هم زد)
حالا سمنو جوش آمده و رنگ آن کمی تیره شده
شعله را روی متوسط قرار میدهیم تا آب سمنو بخار شود(حدودا این امر ۱ تا ۱:۳۰ دقیقه طول میکشد)
بعد از گذشتن دو ساعت که سمنو به غلظت مناسبی رسید یک دم کنی روی دیگ میگذاریم و درب دیگ را روی دیگ میگذاریم تا دم بکشد
حالا شما صاحب یک سمنوی بسیار خوش مزه و خوش رنگ با کلی فواید و خواص متفاوت هستید

نکات:
شعله باید خیلی کم باشد
باید هر چند دقیقه یک بار سمنو را هم بزنیم چون آرد و گندم زود ته نشین میشود و ته میگرد و سمنوی ما بوی سوخته میگیرد.

✅ برگرفته شده از سایت راه کار

 

 

 

موضوعات: عمومی, راه کار, سلامتی  لینک ثابت
[شنبه 1398-12-03] [ 11:59:00 ق.ظ ]